Centre de Badalona

Situat a l’avinguda Marti Pujol 22, al Barri del Centre, en zona molt comercial i amb bona comunicació. Està a 1 minut (caminant) de l’estació de RENFE R1 rodalies, a cinc minuts de la parada de metro L2 Pompeu Fabra i prop de les parades d’autobus, línies B1 B3 B4 B5 B6 B7 B26 B29 B44

Badalona és una ciutat i municipi de la comarca del Barcelonès. El seu terme està situat entre la serra de Marina i la costa marítima, a la riba esquerra del riu Besòs, sent el límit amb la comarca del Maresme i els dos Vallesos. Forma part de l’Àrea Metropolitana de Barcelona, ​​i és el municipi més gran i poblat de la regió anomenada Barcelonès Nord o Baix Besòs. Amb aproximadament uns 220.000 habitants, actualment és la tercera ciutat de Catalunya en població.

La seva tradició pesquera i industrial ha anat en detriment progressivament al llarg del segle XX. Actualment, Badalona és una ciutat principalment de serveis, amb presència de diversos carrers i centres comercials, així com de diversos mercats. També ofereix diferents recursos tant a nivell educatiu com sanitari, amb la presència de centres com l’Escola d’Art Pau Gargallo o l’Hospital Universitari Germans Trias i Pujol.

A nivell social, Badalona és una ciutat activa amb diverses entitats veïnals, culturals i esportives. En esports, probablement, el més popular sigui el bàsquet, màxim exponent és el Club Joventut de Badalona, ​​però també té clubs i equips d’altres esports com futbol o tennis, i relacionats amb l’aigua com la natació o el patí de vela.

Català
×

¡HOLA Bienvenid@!

Estás a un paso de mejorar tu salud :)

×