Centre de Molins de Rei

Situat al Passeig Pi i Margall 9, a la zona del centre de la població i eix comercial principal. Ben comunicat, té l’estació de Renfe Rodalies R1 R4 a menys de 3 minuts caminant, així com les parades d’autobus que enllacen amb les poblacions de l’entorn, línies 566.567 L50 L57 L57A L60 L61 L61A L62 L62M L64 L65 L685

Molins de Rei és una vila i municipi de Catalunya, situat a la comarca del Baix Llobregat, Província de Barcelona. Situat a la riba esquerra del riu Llobregat, s’estén des de la plana al·luvial del riu fins als contraforts occidentals de la Serra de Collserola (Serralada Litoral). Limita al nord amb El Papiol i Sant Cugat del Vallès, al nord-est amb Barcelona, ​​al sud amb Sant Feliu de Llobregat ia l’oest amb Sant Vicenç dels Horts.

Festes i tradicions: La Fira de la Candelera Cada any, Molins de Rei obre les portes simbòliques de bat a bat i convida ufanosa a vilatans i forasters a gaudir d’una fira secular: la Fira de la Candelera de Molins de Rei. El primer dissabte i diumenge del mes de febrer, excepte causes de força major és cita obligada: Molins de Rei us  espera a tots per oferir-los una de les mostres agrícoles, industrials, comercials, lúdiques i culturals més arrelades a la comarca i al nostre país. La Fira de la Candelera va ser declarada Festa Tradicional d’Interès Nacional el 24 de desembre de 2002 per acord del Govern de la Generalitat de Catalunya, en considerar-la una celebració integrada per un conjunt estructurat de manifestacions de la cultura tradicional catalana d’especial arrelament i rellevància tant local com nacional. QuiroLife participa tots els anys amb el seu stand.

Català
×