L’Ajust

El Quiropràctic després de 5 anys Universitaris s’especialitza en detectar i corregir aquestes subluxacions a través d’ajustaments vertebrals.

L’ajust és l’aplicación d’1 Força específica amb Velocitat i 1 Adreça concreta manual, per tornar a restablir el rang de moviment adequat il ‘alineament Tant estàtic com Dinàmic de les articulacions vertebrals. Com a conseqüencia, és restaura la biomecànica dels músculs i articulacions, ia l’su Torn el CORRECTE flux d’impulsos nerviosos o nutrients, necessaris per a bon Funcionament de nostres cervell i els Seves aèries ASSOCIADES (cerebel o tronc encefàlic) a la coordinació del moviment, el to muscular i la postura.

El Quiropràctic s’ajusta la columna vertebral i els Seves Diferents articulacions d’una manera suau, eficaç i precisa per eliminar els subluxacions. Aixó provoca que el cos és recuperi de manera natural ja que és restableix la Funció de Regeneració i recuperació del propi organisme.

Hi ha més de 200 tipo d’ajustos quiropràctics què li Përmet a l’especialista triar la cura Quiropràctic més adequat en Funció de l’edat, Condició o situaciò. Treballa fonamentalment amb els mans i Disposa d’una varietat d’eines per realitzar la CORRECCIÓ de la columna d’una manera segura, còmode i sense dolor.

En eliminar els subluxacions vertebrals (interferències nervioses), el sistema nerviós és comunica d’una manera efectiva i el cos olla funcionar i adaptar-se ALS Reptes diaris al 100% de les Seves possibilitats. Ara el cos te els condiciones necessària per autoregular i autocurar, ha que si tot està funcionant correctament el Nostre organisme sempre respon de la manera més apropiada possible.

Català
×

¡HOLA Bienvenid@!

Estás a un paso de mejorar tu salud :)

×