El Tractament Quiropràctic

Treballem amb tres fases, les dues primeres estan destinades a eliminar les subluxacions cròniques i la tercera ens permet no retrocedir cap a les subluxacions cròniques novament.

Cal tenir en compte que el símptoma és l’últim en aparèixer quan emmalaltim
i el primer a desaparèixer quan restablim la salut.

 

FASE INTENSIVA

Com el seu nom indica, aquesta fase precisa de visites seguides, és molt important la repetició per poder corregir una mala posició vertebral. L’objectiu principal és començar a eliminar les subluxacions cròniques restablint el seu rang de mobilitat. El cos comença a funcionar millor (es restableix el bon funcionament del sistema nerviós) i és en aquesta fase on comunament si hi ha molèsties es van alleujant.

FASE RECONSTRUCTIVA

Les visites s’espaien, el cos és capaç de mantenir els canvis més temps gràcies al fet que tota l’estructura adjacent a les vèrtebres (tendons, lligaments i musculatura) ara és més flexible i vam aconseguir estabilitzar els canvis. Durant aquesta etapa s’enfortirà la columna vertebral i el seu Sistema Nerviós donant com a resultat el bon funcionament del seu cos a nivell de: òrgans, cèl·lules, teixits, musculatura …

FASE DE BIENESTAR

Després d’haver recuperat una màxima funció del sistema nerviós, aquesta fase li ofereix la gran oportunitat de mantenir la seva salut a un nivell d’excel·lència. Això consisteix en una vida sana i vital.

Amb la Quiropràctica gent que està malament millora i gent que està bé es manté be.

Català
×

¡HOLA Bienvenid@!

Estás a un paso de mejorar tu salud :)

×