El Quiropràctic

El Quiropràctic és l’especialista en optimitzar el funcionament del S.N. a través de la columna vertebral. (S.N .: cervell, medul·la espinal i els nervis que arriben a totes les parts del nostre organisme).

El cervell necessita estar en constant comunicació amb la resta de cèl·lules, teixits, òrgans, músculs i viceversa per mantenir un òptim estat de salut al nostre cos.

Aquesta comunicació es veu interrompuda quan una o més vertebres de la nostra columna es queden sense la seva mobilitat natural, desalineada / es respecte a la de dalt ia la de baix (subluxació), i irriten els nervis que surten entre elles interferint en aquesta comunicació, com conseqüència nostre cos comença a fer una corba de salut negativa, provocant el mal rendiment dels nostres òrgans, cèl·lules, músculs, etc. Tot això està causat per l’estrès (males postures, vida sedentària, depressió, mala alimentació).

La funció del Quiropràctic és corregir aquests desalineamientos vertebrals perquè es restableixi la comunicació entre el cervell i el cos i puguem tenir un òptim estat de salut.

La salut tant física com mental depèn de
un Sistema Nerviós funcionant al 100%.

Català
×

¡HOLA Bienvenid@!

Estás a un paso de mejorar tu salud :)

×