Filosofia: La Intel·ligència Innata

Existeix en el nostre cos (i tot ésser viu) una saviesa interna que ens manté. En Quiropràctica, li donem el nom d’intel·ligència innata. Per expressar-aquesta intel·ligència s’utilitza en gran part el sistema nerviós per organitzar i mantenir un equilibri (homeòstasi).
És llavors molt important que l’expressió de la intel·ligència innata es faci sense impediments, per sostenir una comunicació òptima entre totes les parts del cos. La subluxació vertebral disminueix l’expressió d’aquesta intel·ligència innata impedint el flux de missatges que el cos utilitza per al seu bon funcionament, la qual cosa porta a una pèrdua dels seus poders adaptatius i a un estat disminuït de la salut.
L’ajust Quiropràctic normalitza la funció del cos i allibera aquesta força vital interna que li permet funcionar al màxim. Això s’experimenta com salut i Vitalitat.

Què és la salut?

Més que l’absència de dolor, la salut és un estat de bon funcionament físic, emocional, i social. És la capacitat d’adaptació del cos. En el moment que li costa al seu organisme adaptar-se o respondre a un estrès físic, mental o químic, és quan el seu cos compensa i acaba perdent el seu equilibri intern. Es debilita, eventualment fins emmalaltís amb l’aparició dels símptomes. La salut amb porta bona alimentació, exercici, descans apropiat, actitud mental positiva, i un sistema nerviós lliure d’interferències.
Molts processos de malaltia necessiten mesos i fins anys per declarar-se exteriorment com a tal. Tapar o emmascarar símptomes no promou el bon funcionament del cos. La Quiropràctica sí que ho fa, i porta més de 110 anys fent-ho.
“Sóc un Quiropràctic que treballa amb les ciències de l’univers, encenent la vida en l’home a través de l’ajust.”
J.B.Palmer
Català
×

¡HOLA Bienvenid@!

Estás a un paso de mejorar tu salud :)

×