La Subluxació

La subluxació vertebral, és quan una vèrtebra es desalinea de la seva posició natural, pressionant el flux d’informació que ve del cervell cap a la resta del cos, afectant la funció del nostre organisme. Què el causa? La vida diària amb tots els seus tipus d’estrès:

Físic: és el més entès per tots ja que és el que es relaciona directament a la feina, els mals hàbits posturals, als cops i accidents. Però no ens oblidem del part, quan ens caiem perquè estem aprenent a caminar o a anar amb bicicleta, de les pesades motxilles quan som nens, les hores passades davant l’ordinador, les nostres postures al sofà o al dormir etc.

Químic:
està relacionat amb tot allò que li “donem” al nostre cos i que no necessita per funcionar, més aviat el intoxica: fumar, beure alcohol, respirar pol·lució, ingerir pesticides, prendre pastilles, tot això repercuteix directament sobre el sistema nerviós i els efectes en la nostra salut. La majoria de gent no s’adona que la seva dieta alimentària pot afectar la seva salut a llarg termini. “Som el que mengem”.

Emocional:
Avui en dia, és la major causa de problemes sobre la nostra salut. Molts estudis demostren que són presents en el 90% dels casos. Poden anar de problemes econòmics, al fracàs escolar, a la mort d’un ésser esti

Podem tenir disfunció en el nostre organisme sense saber-ho ja que per desgràcia la malaltia no sempre és dolorosa. Això és degut a que només un 10% del nostre sistema nerviós està relacionat amb fibres sensitives o transmissores de dolor. Si posem un dit al foc, el traurem ràpidament perquè la pell està plena de receptors sensitius, però podem tenir un càncer al fetge sense saber-ho.

La subluxació debilita el nostre sistema immunològic i ens treu vitalitat sense adonar-nos. El cos pot viure molts anys intentant compensar funcionant a un 50 o 60% del seu potencial. Quan es produeix una subluxació vertebral no és percebuda per la persona i no s’adona que les funcions del seu cos estan sent afectades.

Algunes formes que té el cos per avisar-nos són: mals de cap, migranyes, lumbàlgies, dolors d’esquena, tensions musculars, vertígens, marejos, ciàtica, hèrnies discals, dolors cervicals, al·lèrgies, mal de panxa, depressió, ansietat, insomni, formigueig en les extremitats, cansament, falta d’energia, mal de panxa, etc.

Català
×

¡HOLA Bienvenid@!

Estás a un paso de mejorar tu salud :)

×