El nostre equip

EQUIP QUIROLIFE

L’Equip de Quirolife està altament preparat i motivat per ajudar al màxim de persones i nens a tenir i mantenir un estat de salut òptim, perquè puguin gaudir de la vida al 100%. Tothom ha de revisar-se la columna vertebral i el seu sistema nerviós.

La visió del nostre equip és crear un futur en què les persones estiguin compromeses amb el manteniment del seu estat de salut per poder prevenir en comptes de guarir, per això és de vital importància mantenir una columna vertebral ben alineada i amb bona estabilitat per mantenir el bon rendiment del sistema nerviós i així el cos podrà expressar salut.

 


ALBERT REVOLTOS CANO

Titulat superior universitari en Quiropràctica al Barcelona College of Chiropractic (BCC) i màster en Quiropràctica a la Universitat Pompeu Fabra de Barcelona, ​​a més de 7 anys d’experiència treballant en consultes quiropràctiques.

Vaig conèixer la quiropràctica quan tenia 14 anys d’edat quan la meva família i jo vam començar a tenir cura quiropràctica. Des de llavors amb el pas del temps vaig anar veient els beneficis que la cura quiropràctic anava reportant en la meva vida diària, en la meva salut i en la meva família, a més d’un estil de vida saludable, esport, alimentació … Més endavant vaig decidir estudiar la professió Quiropràctica per poder ajudar a la gent a viure d’una manera saludable i corregint la causa directa de molts dels problemes o malalties que pateix la societat d’avui dia. Actualment treballo a QuiroLife des de fa 6 anys un grup de consultes amb més de 10 anys d’experiència en el sector que treballen en equip per oferir el millor servei a les persones que volen millorar, mantenir i tenir cura de la seva salut de forma natural.


GEMMA REVOLTOS CANO

Titulada superior universitària en Quiropràctica al Barcelona College of Chiropractic (BCC) i màster en Quiropràctica a la Universitat Pompeu Fabra de Barcelona, ​​curs d’especialització de Quiropràctica en Pediatria, amb més de 12 anys d’experiència treballant en consultes quiropràctiques.

El meu interès en conèixer com funciona el cos i com ajudar-lo de manera natural quan està malalt, em va portar a realitzar diversos estudis i per això sóc titulada en Kinesiologia, Naturopatia, Fitopterapia, Reflexologia Podal, drenatge limfàtic, Quiromassatgista, instructor de Pilates. Vaig conèixer la Quiropràctica quan la meva família i jo rebíem una cura quiropràctic, va ser llavors quan vaig entendre que és molt més important el prevenir que curar i que en cas de malaltia cal buscar la causa d’aquesta i no simplement centrar-se en el símptoma, amb ajustos quiropràctics potenciem el propi funcionament de l’organisme perquè el només pugui recuperar-se, sanar-se i mantenir-se. La meva família i jo portem molts anys sota cura quiropràctic de benestar i manteniment, en el dia a dia experimentem els beneficis que ens aporta. M’encanta poder ensenyar-los a les persones que hi ha un nou estil de vida per ajudar-los a viure més anys i amb millor qualitat de vida. Continu amb una formació contínua per donar el millor servei a cadascuna de les persones que vénen a formar part de la gran família de QuiroLife.


MIREIA PRATDESABA

ASSISTENT QUIROPRÀCTIC: Graduada en Treball Social, component de l’equip Quirolife en el lloc de asistant i aficionada a l’esport. La meva experiència amb la quiropràctica podria resumir-se amb la situació de “de 0 a 100”. Vaig passar de confondre aquesta disciplina amb altres a predicar els seus beneficis. Vaig posar a tots els meus coneguts i familiars al corrent i sota cura quiropràctic. Jo volia provar això de l’ajust i prevenir al meu cos de qualsevol interferència que ho privés de salut sense jo assabentar-me. La meva sorpresa va ser quan després d’un parell de sessions va desaparèixer el cremor que sentia en trapezis, interioritzat com una cosa normal; En diverses sessions més, vaig poder percebre un increment del meu rendiment en els meus entrenaments. Puc atorgar el mèrit a la quiropràctica ja que tota la resta estava sent dut a terme (bona alimentació, descans i molta aigua); I finalment esmentar l’experiència del treball a nivell emocional que segueix fent en el meu. Així doncs, dono les gràcies a la quiropràctica per haver entrat a la meva vida com una cascada de saviesa que em fa sentir sana, feliç i compromesa amb la meva salut, però sobretot li dono les gràcies a aquesta persona que un dia em parlo d’ella i segueix fent-ho.


MARTA TRULLA FIGUERAS

ASSISTENT QUIROPRÀCTIC: Titulada en Administració i Tècnica en Educació Infantil, actualment assistent de quiropràctica des 2014 pertanyent a l’Equip QuiroLife. Desconeixia la quiropràctica i des que vaig començar al centre comprendre perquè servia: tenir cura de les persones i fer que recuperin la seva salut. Des del meu punt de vista com a assistent de quiropràctic veig que la gent arriba al nostre centre amb moltes molèsties i dolors. Desconeixen la quiropràctica però mitjançant el seguiment de la cura quiropràctic, la gent se sorprèn i obté bons resultats amb els canvis que va fent el seu cos i com ells mateixos mitjançant els ajustos aquestes molèsties o símptomes amb els que venien el primer dia van desapareixent. Per a mi, poder veure aquests canvis o resultats dels pacients en les revisions, quan el primer dia em comentaven que no tenien esperança, estaven esgotats o deprimits per les molèsties i símptomes que tenien, i poder escoltar en les revisions que poden fer més coses de les que abans no podien fer i veure’ls el canvi d’expressió de la cara i el cos és emocionant i gratificant.


ELISA CANO

ASSISTENT QUIROPRÀCTIC: Titulada en Administració i Gestió d’Empreses a EADA Barcelona, assistent de quiropràctica des de 2009. El meu coneixement sobre la quiropràctica va ser en ser pacient a causa de patir dolors per tot el cos, cada dia em llevava com si literalment m’haguessin “enganxat una pallissa “i patia de mals de cap des dels 9 anys d’edat. Actualment segueixo una cura quiropràctic de Benestar, no he tornat a tenir ni una sola mal de cap, em sento molt més activa i jove que fa uns anys enrere, tinc millor rendiment en el meu dia a dia. Em sento orgullosa de formar part d’aquest equip ja que treballem dur per permetre que altres persones puguin beneficiar-se dels avantatges de tenir una cura quiropràctic.

Català
×