Quiropràctica i Esport

La pràctica d’un esport exigeix ​​estar en les millors condicions possibles perquè el cos pugui funcionar a ple rendiment. A més de les conseqüències que deriven de la pràctica intensiva del seu esport, els atletes pateixen al llarg de la seva vida professional un cert nombre de lesions. Encara que s’hagin recuperat dels seus símptomes i hagin pogut reprendre l’activitat esportiva, aquests accidents participen en el desenvolupament de les subluxacions, tant a nivell vertebral com de les articulacions de les extremitats. Amb l’efecte acumulatiu d’aquestes lesions, aquest procés es tradueix en una disminució progressiva del rendiment físic de l’esportista.

Els beneficis que la cura quiropràctic aporta als esportistes són molt importants, obtindran l’ajuda que necessiten no només per recuperar-se de lesions derivades de la pràctica del seu esport sinó també per prevenir-les. Però més important encara per a l’esportista és la capacitat que té el quiropràctic per intervenir, amb total independència de la presència o no de símptomes particulars, sense necessitat de medicaments, optimitzant el rendiment de l’organisme. En eliminar les interferències del sistema nerviós localitzades principalment a la columna vertebral, allibera la vitalitat de l’organisme, la seva capacitat d’auto-regeneració, que porta a terme els processos de recuperació i manté les funcions vitals al seu nivell òptim.

Molts són els atletes d’alt nivell que utilitzen la quiropràctica de manera regular com: Lance Armstrong, Andre Agassi, Ivan Lendl, Tiger Woods, Arnold Schwarzenegger, l’equip Team Coast de ciclisme a Espanya, el club AC Milà i molts més … El futbol és un clar exemple mitjançant el FC Milan d’Itàlia, el seu famós centre denominat Milan Lab està dirigit pel destacat quiropràctic Belga Jean Pierre Messerman, sent considerat avui dia el millor centre de prevenció i recuperació de lesions en el món.

Català
×

¡HOLA Bienvenid@!

Estás a un paso de mejorar tu salud :)

×