Quiropràctica i Nens

És molt bona idea portar als nostres estimats nens a un especialista en Quiropràctica per assegurar un desenvolupament sa i aprofitar tots els seus beneficis des de molt jove. La raó és que els nens poden tenir les seves primeres subluxacions dins l’úter, simplement perquè la posició del nadó és incorrecta, provocant la necessitat de part amb cesària.

Mitjançant la tècnica de WEBSTER desenvolupada per un Quiropràctic es pot posicionar correctament el nadó, sense necessitat de tècniques invasives ni cap risc i amb un percentatge d’èxit del 85%.

Durant el post part el nadó pot tenir problemes causats per l’ús de fòrceps o cesària, per la pressió que s’exerceix sobre la columna. El Dr Abraham Tauber va demostrar que la tracció que la cesària o fòrceps exerceixen sobre les cervicals és de fins a 10 kg., Produint problemes neurològics.

És difícil per a les mares comprendre que els passa als seus nadons i probablement no estiguin conscients que els problemes neurològics poden causar diversos problemes com són els còlics, torticoli, escoliosi infantil, lumbàlgia, otitis mitjana, asma, etc.

Actualment se sol tractar els símptomes, la quiropràctica tracta la causa d’una manera natural i totalment inofensiu, sense necessitat de medicaments. Recomanem especialment que els nens amb edats compreses entre el seu naixement i els dos anys d’edat es facin una revisió quiropràctic per comprovar que el seu sistema neurològic està sa.

Català
×

¡HOLA Bienvenid@!

Estás a un paso de mejorar tu salud :)

×