Testimonis


44 anys, Administrativa, Badalona. "En el meu cas 100% d'efectivitat". Vaig venir amb diferents dolors i símptomes: Dolor a cervicals en moure que irradiava a escàpules, dolor al costat dret de la lumbar que irradiava fins bessó i una escoliosi i hiperlordosi diagnosticades.


Josep, 77 anys, Jubilat, Molins de Rei. "Actualment puc jugar a un dels meus hobbies favorits, el tennis" Per a mi la quiropràctica ha estat una novetat, he notat grans canvis, a les nits puc dormir, ja no em desperta el dolor del braç, el dolor a la zona de les cervicals m'ha desaparegut, m'ha anat fenomenal, he seguit i segueixo la Cura Quiropràctic que em van pautar els especialistes en QuiroLife.


Javier Garrosa. Jo tenia uns dolors molt forts d'esquena, a causa de dos hèrnies discals que tinc a la zona lumbar, i estava coix completament, sobretot en el moment que pujava gens ni mica, però gràcies a 24 sessions de quiropràctica que porto fins al dia de avui, i sense oblidar les pastilles que em va enviar el traumatòleg prendre, així com 15 sessions de rehabilitació amb magneto i calor, i diverses classes de natació, avui dia estic pràcticament sense cap dolor i ja no coixejo.


Guillermo J. Amors. Gairebé com un desesperat vaig acudir a vosaltres, i dels dolors jo gairebé ni em sencer, hi són, no només aconseguint una millora clara en la meva vida diària, sinó que a més m'estan permetent tornar fer una activitat esportiva que per a mi és molt important ja que sempre ha format part de la meva vida. He tornat fer muntanya, aquest últim dissabte he fet una ruta de poc més de 17 km i 800 metres de desnivell acumulat. Als que no els agradi la muntanya això els pot semblar una ximpleria, però als quals l'estimem és part de la nostra vida ..


Rosalía Agüera . Vaig conexier la quiropràctica per casualitat i em vaig decidir a provar-la. Des de llavors la meva qualitat de vida ha millorat notablement. He experimentat un benestar general. És una sensació de relax, de pau; fins i tot m'ha canviat el caràcter. Ara ho miro tot des de l'òptica del positivisme i creguin-me, que les visites setmanals al meu quiropràctic mereixen la pena !!!!


Rocio B.V. - Al meu entendre, cal deixar-se portar i deixar al cos experimentar noves sensacions. Això funciona molt bé, gràcies al coneixement i bon fer del nostre quiropràctic i a l'exquisida atenció donada pels assistents. Sempre atents i facilitant tot.


Ramon Carmelo Delgado - Els resultats són molt positius havent observat una clara milloria dels símptomes amb els que vaig començar el procés d'ajustos, i sobretot en les zones on més molèsties tenia que eren zona cervical i zona lumbar.


Maria Angeles Gil - Després de 13 ajustos m'ha enviat els mals de cama que tenia, tant és així que he suspès l'operació de columna que tenia programda abans de conèixer a QuiroLife, per tant estic molt contenta i satisfrecha.
Català
×

¡HOLA Bienvenid@!

Estás a un paso de mejorar tu salud :)

×