La Quiropràctica

La Quiropràctica s’ocupa de la detecció, correcció i prevenció de les alteracions del sistema Neuro-múscul-esquelètic especialment a la columna vertebral i dels efectes que produeixen aquests desordres (subluxació vertebral) en la funció del nostre sistema mestre: El sistema Nerviós, pel qual cada un de nosaltres percebem i vivim la nostra vida, és l’encarregat de regular i controlar totes les nostres funcions essencials per a la vida, per a la salut, o en alguns casos per a la recuperació de qualsevol malaltia, lesió o malestar, i crear un benestar. La quiropràctica no és una professió sanitària a Espanya, sent considerada per l’OMS (Organització Mundial de la Salut) com la tercera professió sanitària a la resta del món.

¿Qué es la Quiropráctica?

Testimonis

  • Ramon Carmelo Delgado - Els resultats són molt positius havent observat una clara milloria dels símptomes amb els que vaig començar el procés d'ajustos, i sobretot en les zones on més molèsties tenia que eren zona cervical i zona lumbar.
  • 44 anys, Administrativa, Badalona. "En el meu cas 100% d'efectivitat". Vaig venir amb diferents dolors i símptomes: Dolor a cervicals en moure que irradiava a escàpules, dolor al costat dret de la lumbar que irradiava fins bessó i una escoliosi i hiperlordosi diagnosticades.

  • Guillermo J. Amors. Gairebé com un desesperat vaig acudir a vosaltres, i dels dolors jo gairebé ni em sencer, hi són, no només aconseguint una millora clara en la meva vida diària, sinó que a més m'estan permetent tornar fer una activitat esportiva que per a mi és molt important ja que sempre ha format part de la meva vida. He tornat fer muntanya, aquest últim dissabte he fet una ruta de poc més de 17 km i 800 metres de desnivell acumulat. Als que no els agradi la muntanya això els pot semblar una ximpleria, però als quals l'estimem és part de la nostra vida ..
  • Rosalía Agüera . Vaig conexier la quiropràctica per casualitat i em vaig decidir a provar-la. Des de llavors la meva qualitat de vida ha millorat notablement. He experimentat un benestar general. És una sensació de relax, de pau; fins i tot m'ha canviat el caràcter. Ara ho miro tot des de l'òptica del positivisme i creguin-me, que les visites setmanals al meu quiropràctic mereixen la pena !!!!
  • Rocio B.V. - Al meu entendre, cal deixar-se portar i deixar al cos experimentar noves sensacions. Això funciona molt bé, gràcies al coneixement i bon fer del nostre quiropràctic i a l'exquisida atenció donada pels assistents. Sempre atents i facilitant tot.
  • Maria Angeles Gil - Després de 13 ajustos m'ha enviat els mals de cama que tenia, tant és així que he suspès l'operació de columna que tenia programda abans de conèixer a QuiroLife, per tant estic molt contenta i satisfrecha.
  • Javier Garrosa. Jo tenia uns dolors molt forts d'esquena, a causa de dos hèrnies discals que tinc a la zona lumbar, i estava coix completament, sobretot en el moment que pujava gens ni mica, però gràcies a 24 sessions de quiropràctica que porto fins al dia de avui, i sense oblidar les pastilles que em va enviar el traumatòleg prendre, així com 15 sessions de rehabilitació amb magneto i calor, i diverses classes de natació, avui dia estic pràcticament sense cap dolor i ja no coixejo.
  • Josep, 77 anys, Jubilat, Molins de Rei. "Actualment puc jugar a un dels meus hobbies favorits, el tennis" Per a mi la quiropràctica ha estat una novetat, he notat grans canvis, a les nits puc dormir, ja no em desperta el dolor del braç, el dolor a la zona de les cervicals m'ha desaparegut, m'ha anat fenomenal, he seguit i segueixo la Cura Quiropràctic que em van pautar els especialistes en QuiroLife.

Els nostres Centres

Centre de Badalona

Avd. Martí Pujol 22 Entr. 1ª – Badalona
Telèfon: 933.840.665
E-Mail: info.badalona@quirolife.es

Centre de Molins de Rei

 Passeig Pi i Margall, 9 – Molins De Rei Barcelona
Telèfon
: 936.802.257
 
E-Mail: info.molins@quirolife.es

Català
×

¡HOLA Bienvenid@!

Estás a un paso de mejorar tu salud :)

×