La Quiropràctica

La Quiropràctica s’ocupa de la detecció, correcció i prevenció de les alteracions del sistema Neuro-múscul-esquelètic especialment a la columna vertebral i dels efectes que produeixen aquests desordres (subluxació vertebral) en la funció del nostre sistema mestre: El sistema Nerviós, pel qual cada un de nosaltres percebem i vivim la nostra vida, és l’encarregat de regular i controlar totes les nostres funcions essencials per a la vida, per a la salut, o en alguns casos per a la recuperació de qualsevol malaltia, lesió o malestar, i crear un benestar. La quiropràctica no és una professió sanitària a Espanya, sent considerada per l’OMS (Organització Mundial de la Salut) com la tercera professió sanitària a la resta del món.

Testimonis

  • Ramon Carmelo Delgado - Els resultats són molt positius havent observat una clara milloria dels símptomes amb els que vaig començar el procés d'ajustos, i sobretot en les zones on més molèsties tenia que eren zona cervical i zona lumbar.
  • Josep, 77 anys, Jubilat, Molins de Rei. "Actualment puc jugar a un dels meus hobbies favorits, el tennis" Per a mi la quiropràctica ha estat una novetat, he notat grans canvis, a les nits puc dormir, ja no em desperta el dolor del braç, el dolor a la zona de les cervicals m'ha desaparegut, m'ha anat fenomenal, he seguit i segueixo la Cura Quiropràctic que em van pautar els especialistes en QuiroLife.
  • 44 anys, Administrativa, Badalona. "En el meu cas 100% d'efectivitat". Vaig venir amb diferents dolors i símptomes: Dolor a cervicals en moure que irradiava a escàpules, dolor al costat dret de la lumbar que irradiava fins bessó i una escoliosi i hiperlordosi diagnosticades.

  • Rosalía Agüera . Vaig conexier la quiropràctica per casualitat i em vaig decidir a provar-la. Des de llavors la meva qualitat de vida ha millorat notablement. He experimentat un benestar general. És una sensació de relax, de pau; fins i tot m'ha canviat el caràcter. Ara ho miro tot des de l'òptica del positivisme i creguin-me, que les visites setmanals al meu quiropràctic mereixen la pena !!!!
  • Maria Angeles Gil - Després de 13 ajustos m'ha enviat els mals de cama que tenia, tant és així que he suspès l'operació de columna que tenia programda abans de conèixer a QuiroLife, per tant estic molt contenta i satisfrecha.
  • Rocio B.V. - Al meu entendre, cal deixar-se portar i deixar al cos experimentar noves sensacions. Això funciona molt bé, gràcies al coneixement i bon fer del nostre quiropràctic i a l'exquisida atenció donada pels assistents. Sempre atents i facilitant tot.
  • Javier Garrosa. Jo tenia uns dolors molt forts d'esquena, a causa de dos hèrnies discals que tinc a la zona lumbar, i estava coix completament, sobretot en el moment que pujava gens ni mica, però gràcies a 24 sessions de quiropràctica que porto fins al dia de avui, i sense oblidar les pastilles que em va enviar el traumatòleg prendre, així com 15 sessions de rehabilitació amb magneto i calor, i diverses classes de natació, avui dia estic pràcticament sense cap dolor i ja no coixejo.
  • Guillermo J. Amors. Gairebé com un desesperat vaig acudir a vosaltres, i dels dolors jo gairebé ni em sencer, hi són, no només aconseguint una millora clara en la meva vida diària, sinó que a més m'estan permetent tornar fer una activitat esportiva que per a mi és molt important ja que sempre ha format part de la meva vida. He tornat fer muntanya, aquest últim dissabte he fet una ruta de poc més de 17 km i 800 metres de desnivell acumulat. Als que no els agradi la muntanya això els pot semblar una ximpleria, però als quals l'estimem és part de la nostra vida ..

Promocions

Aquest mes la teva primera visita per tan sols 40 € si ens contactes a través del formulari web de la secció de contacte.

Els Nostres Serveis

Primera visita

Visites regulars

Serveis a Barcelona

Sessions informatives

Sessions informatives

A les sessions informatives un professional del nostre centre et donarà consells pràctics per tenir cura de la teva columna, millorar la teva salut i la teva qualitat de vida

La sessió informativa és gratuïta i la donem setmanalment. La durada aproximada és d’una hora. És recomanable que vagis a una d’elles abans de començar els ajustos quiropràctics, i pots venir acompanyat de qui estimis oportú o a qui consideris que li pot ser d’utilitat.

Després de la sessió tindràs una idea molt clara del que és la quiropràctica i les possibilitats que ofereix per a tu i la teva família. Si veus que respon al que vols i necessites, aquest mateix dia podeu demanar cita per fer-vos les proves.

Català