Apple i la Quiropràctica

Apple millora la salut dels seus treballadors amb un equip de quiropràctics

 

Denise Young, directora de recursos humans d’Apple, parla de les mesures de la companyia per millorar el benestar de tots els seus treballadors. En el seu nou Centre de Benestar, un equip de quiropràctics treballa amb altres professionals en pro de la Salut dels empleats.

Treballar en Apple és millor ara que abans

 

Maria Guillarte, octubre 2014
Aquelles empreses grans i amb un gran renom internacional sempre criden l’atenció i molts es pregunten com seria treballar per a elles. En el cas de les nord-americanes moltes d’elles compten amb importants programes de beneficis per als seus treballadors. Precisament, la setmana passada el d’Apple es va ampliar.

Denise Young, directora de recursos humans, va anunciar que el programa de bonificacions de la companyia s’ampliaria i segons el Fortune, entre les millores s’inclouria un augment del permís paternal, reemborsament en la formació, un programa de donació d’equips i refinançament dels préstecs estudiantils.

“No crec que aquests beneficis no s’hagin plantejat abans” va explicar Young a Fortune. “Però és la primera vegada en què probablement hàgim aconseguit tenir quatre generacions en un lloc de treball al mateix temps i necessitem una gran quantitat de programes”.

Denise Young va arribar a aquest lloc el passat febrer, però es va posar a treballar des del primer moment, esbrinant el que necessitaven tots els empleats d’Apple, els 98.000. Aquests programa no només estan dedicats als programadors i dissenyadors que treballen a les oficines d’Apple. Cal tenir en compte que les dues terceres parts de la força de treball d’Apple són empleats per hores que treballen a les seves botigues. L’objectiu de Young, era beneficiar el major nombre de treballadors possibles.

Entre altres accions Apple també ha obert un “Centre de Benestar” a Cupernito en què treballen sent metges i un ampli equip de quiropràctics, fisioterapeutes i dietistes. “És l’experiència el que ens diferencia”, comentava Young Smith en relació a aquest nou centre. Segons Young aquestes seran les primeres millores que s’ampliaran en el futur.

FONT i IMATGE: Molt Computer Pro

 

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Desplaça cap amunt