El nostre Equip

Benvingut a QuiroLife! La visió del nostre equip, és crear un futur en què les persones estiguin compromeses amb el manteniment del seu estat de Salut, per a poder prevenir en comptes de curar. Tots els integrants de l’Equip de QuiroLife, estan altament preparat i motivats per a ajudar al màxim de persones i nens, a tenir i mantenir un estat de Salut Òptim, perquè puguin gaudir de la vida 100%. Tothom ha de revisar-se la seva Columna Vertebral i Sistema Nerviós.

T'ajudem a recuperar la teva Salut i a mantenir el teu Benestar

Quiropráctica
Naturópata
Kinesióloga
Terapeuta Emocional

GEMMA REVOLTÓS CANO

12 anys d’experiència
Titulada superior universitària en Quiropràctica al Barcelona College of Chiropractic (BCC) i màster en Quiropràctica en la Universitat Pompeu Fabra de Barcelona, curs d’especialització de Quiropràctica en Pediatria, amb més de 12 anys d’experiència treballant en consultes.
La meva història

El meu interès a conèixer com funciona el cos i com ajudar-lo de manera natural quan està malalt, em va portar a realitzar diversos estudis i per això soc titulada en Kinesiología, Naturopatía, Fitopterapia, Reflexologia Podal, drenatge limfàtic, Quiromasajista, instructor de Pilates. Vaig conèixer la Quiropràctica quan la meva família i jo rebíem cuidat quiropràctic, va anar llavors quan vaig entendre que és molt més important el “prevenir que curar”…

…i que en cas de malaltia cal buscar la causa d’aquesta i no simplement centrar-se en el símptoma, amb ajustos quiropràctics potenciem el propi funcionament de l’organisme perquè el només pugui recuperar-se, sanar-se i mantenir-se. La meva família i jo portem molts anys baix cuidat quiropràctic de benestar i manteniment, en el dia a dia experimentem els beneficis que ens aporta. M’encanta poder ensenyar-los a les persones que existeix un nou estil de vida per a ajudar-los a viure més anys i amb millor qualitat de vida. Continu amb una formació contínua per a donar el millor servei a cadascuna de les persones que venen a formar part de la gran família de QuiroLife.

Asistent
Quiropráctica

SUSANA GARCIA PASCUAL

La meva experiència

Des dels meus inicis en la consulta de Badalona fa més de dos anys, la meva experiència com a ajudant m’ha fet valorar la cura de la columna vertebral i tot el relacionat amb el sistema nerviós

La meva història

Anteriorment desconeixia totalment aquest cuidat Quiropràctic, de fet patia des de diversos anys molts problemes lumbars que m’obligaven a medicar-me diàriament i m’impedien descansar a les nits, gràcies als ajustos la meva qualitat de vida ha millorat completament, tant la meva com la de familiars i coneguts.
Per a tu

Em satisfà enormement, recomanar-te venir a la consulta en comprovar dia a dia la millora i progressos dels pacients, començant per la meva pròpia experiència.

Blanca quirolife

Quiropráctica

BLANCA ROMERO SANTIAGO

La meva experiència
Titulada superior universitària a Quiropràctica a Madrid College of Chiropractic. Sóc membre actiu de l’Associació Espanyola de Quiropràctica.
La meva història
La quiropràctica va arribar a mi quan tenia 12 anys ia la meva germana gran li van detectar escoliosi. Els meus pares van decidir donar-li una oportunitat a la quiropràctica sense conèixer-la i tots vam quedar sorpresos amb la increïblement bons resultats. Des de sempre he volgut dedicar-me a ajudar i cuidar els altres, i en el moment que vaig veure de prop el que la quiropràctica oferia, vaig saber que era el que volia fer. Puc afirmar que aquesta professió canvio la meva vida i la manera de veure la salut de tota la meva família i com a resultat d’aquesta experiència a dia d’avui tant la meva germana com jo som Quiropràctiques. La quiropràctica no és només una manera de millorar els dolors d’esquena, sinó que abasta una altra manera de veure la salut des d’una filosofia en què el nostre cos té la capacitat de sanació per si mateix, per tant, el nostre paper com a quiropràctics és aportar les eines necessàries al cos perquè pugui fer aquest procés de regeneració i reparació.
El meu objectiu i compromís amb Quirolife és clar, fer arribar la quiropràctica a tothom que em permeti ajudar-lo i acompanyar-lo a portar la seva salut al seu màxim potencial.
Fisioterapeuta
Kinesiólogo
Osteópata

FRANCO LAUTARO BARRIENTOS

La meva experiència
Titulat en Kinesiología i Fisioteràpia en la Universitat Maimonides de Buenos Aires, i amb Màster en Tècniques Osteopáticas a l’Escola d’Osteopatia de Madrid, amb 6 anys d’experiència en rehabilitació a pacients.
La meva història
En estar tota la meva vida amb estreta relació amb l’esport, i després d’haver sofert algunes lesions, vaig haver d’acudir a l’ajuda d’un fisio en diverses ocasions. Allí es va anar despertant la meva curiositat per aquesta professió, pel funcionament i la recuperació a curt i llarg termini del cos. Una vegada treballant, vaig anar notant la importància de diagnosticar de manera correcta, trobar la causa del problema, i no centrar-se en la conseqüència (el símptoma), la psicoeducación quant a patologies, i també, la d’abordar de manera integral a cada pacient.
Crec que el benefici a llarg termini s’aconsegueix amb un enfocament el més complet possible, valorant el físic, la part emocional, la visceral, i nutricional. És per això que estic feliç de formar part de QuiroLife, un lloc on l’avaluació completa, una cura integrada i la correcta informació brindada als pacients, i el treball interdisciplinari és fonamental perquè els nostres pacients estiguin sans a curt i, el més important, a llarg termini.
Naturópata
Fitoterapeuta
Kinesióloga

JUDITH ORTS PEREZ

La meva experiència
Titulada en Naturopatía, kinesiología, Fitoteràpia i diplomada en Intervenció Estratègica i Coaching Estratègic amb 18 anys d’experiència.
La meva història
Encara que sempre vaig tenir contacte amb el món de la Naturopatía i la Fitoteràpia el meu interès per aquestes disciplines va arribar de manera molt més profunda quan la meva mare, que estava afectada des de feia molts anys d’una malaltia crònica que li causava dolor i esgotament, va començar a millorar la seva salut dràsticament gràcies a tractaments naturals que van consistir en equilibar el seu cos de manera física, emocional, mental i energètica. Això va marcar un abans i un després en la meva manera d’entendre la salut. Aquí va començar el meu camí professional en aquest àmbit prenent consciència que l’important no és tractar el símptoma, si no anar a l’arrel del malestar de la persona.
Per aquest motiu em vaig formar, i no he deixat de fer-lo, de manera holística per a conèixer millor la part física, emocional, mental, i energètica de la persona. Des de fa ja molts anys vaig començar a estudiar l’efecte nociu que tenen sobre la salut els microorganismes patògens com són uns certs bacteris, paràsits, càndida albicans, virus, fongs que estan darrere de problemes digestius, de pell, dolor, inflamació, sistema nerviós… així com la seva relació amb els aliments que ingerim.
Fisioterapeuta
Kinesiólogo Deportivo

GABRIEL LEGUIZAMÓN NOVOA

La meva experiència
Llicenciat en Teràpia Física per la Universitat del Salvador, Especialista en Kinesiología Esportiva per la Universitat de Buenos Aires, Màster en Recerca per la EUG-UAB i Diplomat en Educació en Ciències de la Salut per la Universitat Favaloro. Amb més de 12 anys en el treball assistencial i ambient sanitari.
La meva història
Des de petit, sempre m’ha cridat l’atenció les habilitats físiques que tenim totes les persones i que es veuen ressaltades i perfeccionades en l’esport. Per aquesta raó vaig començar en el camí de la salut i del moviment amb la finalitat de millorar la qualitat de vida de les persones sense importar la seva condició física. Amb el córrer dels anys, l’experiència clínica em va ensenyar que el veritable desafiament, i alhora el millor tractament, és l’apoderament del pacient a través de l’educació per a brindar-li eines que millorin el seu dia a dia.
És per l’abans esmentat, que em sento honrat de formar part de QuiroLife, ja que aquí, tots els professionals compartim la mateixa visió d’impulsar una millor qualitat de vida dels nostres pacients a través del treball en equip i interdisciplinari.
Osteópata
Fitoterapeuta
Kinesióloga

MARCELO CABALLERO

La meva experiència
Format com a Professor d’Educació Física en INEF Santa Fe, com a Llicenciat en Kinesiología i Fisioteràpia en Universitat Oberta Interamericana, Rosario i com a Diplomat en Osteopatia en la UBA, Buenos Aires.
La meva història
Des de petit m’he interessat per la cura i acompanyament de les persones, en com ajudar a resoldre algun problema o malaltia, sempre em van destacar la meva vocació de servei, és per això que vaig seguir carreres docents i de rehabilitació. Em considero un apassionat de la meva professió, el tenir la possibilitat de generar benestar en persones que necessiten solucionar les seves malalties.

Les meves inquietuds a voler tenir alguna tècnica nova per a ajudar, em van portar al fet que avui, després de 21 anys de formacions, tingui eines diverses per a l’abordatge dels pacients, les quals uso d’acord amb les necessitats que el cas em demandi. A l’hora d’afrontar els signes o símptomes que el pacient refereixi, busco descobrir l’origen d’aquests, així puc ajudar els pacients a recuperar la seva salut perquè tinguin qualitat de vida. Soc dels quals creuen que l’abordatge complet als pacients és la millor manera de ser professional, fent el meu i derivant als meus companys perquè ells facin la seva part, així assegurar el benestar de la persona que ens va triar perquè l’ajudem. Agraeixo a QuiroLife per deixar-me ser part de la seva Staff i pertànyer al seu grup interdisciplinari.

Per què QuiroLife

En QuiroLife trobaràs professionals capacitats i certificats que brindaran un tractament personalitzat i eficaç.

Especialistes en la Cura de la Salut

El mètode de cura integral de la salut, està basat en tres dels pilars fonamentals per a tenir un estat de salut òptim, que són: el físic (columna vertebral – sistema nerviós) el químic o la nutrició (per a netejar i equilibrar el cos) i la part emocional de les persones.

Acompanyament únic personalitzat

Primer mètode terapèutic que es basa en l’acompanyament i la sustentació del teu procés. Amb nosaltres trobaràs una alternativa en salut diferenciada i alta dedicació. Es triarà el millor tractament segons les teves necessitats.

Llarga experiència en el sector

Portem molts anys acompanyant a centenars de persones que viuen la seva vida amb: maldecaps, vertígens, marejos, ciàtica, insomni, mal humor restrenyiment, dolor cervical/lumbar, etc.

Amb els anys, hem anat detectant que, és fonamental corregir la causa de tots aquests desequilibris i no sols llevar el dolor. Per això tenim ràtios d’èxit per sobre de la mitjana d’altres centres terapèutics i testimoniatges de 5 estrelles.

Are you ready to be happy?

Agenda una cita

Truca’ns i estarem encantats d’atendre’t i cuidar-te.

Cuidat

Et farem un diagnostico a mesura per a trobar la millor solució

La teva salut en les millors mans

Els nostres anys d’experiència i els nostres clients satisfets ens avalen amb els bons resultats obtinguts

Contacta'ns

Avd. Martí Pujol 22, Entr. 1ª – Badalona
info.badalona@quirolife.es
933.840.665

Dilluns: 10:30 – 13:00 / 16:30 – 20:00
Dimarts: 10:30 -12:00 / 16:30 – 20:00
Dimecres: 10:30 – 13:00 / 16:30 – 20:00
Dijous: 10:30 -12:00 / 16:30 – 20:00

Desplaça cap amunt