La columna vertebral, l’arbre de la vida

La prevenció, cures, tractament i manteniment del seu sistema nerviós l’ajudarà a mantenir lliure de dolor.

La salut i la malaltia tenen el seu inici a nivell cel·lular. Les nostres cèl·lules estan morint i sent reemplaçades per cèl·lules sanes a un ritme de 2.5 milions de cèl·lules per minut! La salut és una condició que es dóna quan cada cèl·lula, teixit i òrgan funcionen al 100%. El cervell i sistema nerviós controlen i coordinen cada funció del nostre cos i reaccionen apropiadament en el nostre medi ambient. Una salut excel·lent depèn d’un sistema nerviós completament funcional i un sistema nerviós saludable permet al nostre cos tenir resistència contra malalties i sofriments.
La medul·la espinal, la qual és una extensió del cervell, té trenta-tres parells d’arrels que passen a través de les obertures entre les vèrtebres que protegeixen aquesta medul·la .. Aquestes arrels nervioses connecten el cervell a cada part del cos. Les arrels nervioses fan possible tota contracció muscular i transmeten totes les sensacions al cervell. Elles fan possible la nostra vista, sentit de l’olfacte, sentit del gust, sentit del tacte i l’oïda. Les arrels nervioses mantenen un balanç apropiat i mantenen una temperatura del cos saludable.

L’alleujament del dolor sever o crònic utilitzant mètodes segurs d’ajust, ajuda a resoldre aquestes subluxacions i restableix la salut del seu sistema nerviós.

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Desplaça cap amunt