La quiropràctica en l’art

Les demandes posturals que necessita la columna vertebral són molt específiques en els professionals que necessiten una major fluïdesa en les mans (moviments fins) per poder realitzar-la. És el cas dels artistes.
La columna ha d’estar en equilibri per mantenir postures prolongades, i alhora, concentrar-se i permetre llibertat de moviments a braços i mans. És essencial una postura equilibrada, columna flexible perquè els músculs posturals intervertebrals participin de forma sincronitzada.

Aquesta sincronització de músculs intervertebrals és com una orquestra en la qual cada instrument té el seu paper i cadascú és important en el conjunt del so. El director d’aquest moviment sincronitzat neuromusculoesquelètic és el cervell, que proporciona impulsos i missatges nerviosos per mantenir la flexibilitat, estabilitat i equilibri a la columna.

Els mètodes quiropràctics d’avaluació del pacient consisteixen en l’observació postural en relació amb els seus símptomes. La columna vertebral que no té un moviment fluid necessita mecanismes de compensació d’altres grups musculars, lligaments i teixits de suport produint així sobrecàrrega, inflamació del túnel carpià, tendinitis i contractures.

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Desplaça cap amunt